Brzi Gonzales Beograd

Zone dostave

Brzi Gonzales radi dostavu na teritoriji Beograda, a zbog bolje usluge i organizacije postoje zone po kojima se dostava radi.

Sve zone dostave po kojima Brzi Gonzales radi

zone dostave su definisane po krajevima grada, daljini i vremenu potrebnom da se zona pokrije

Zona 1

Ova zona dostave uključuje Centar, Stari Grad, Vračar do mostarske petlje i bez prelaska mostova. 

Pogledajte usluge dostave ovde

kliknite ovde da pogledate sve usluge dostave

Pogledajte cenovnik ovde

kliknite ovde da pogledate cenovnik dostave

Zona 2

Ova zona dostave Brzi Gonzales uključuje sve iz zone 1 ali se proširuje do Mirijevskog bulevara, preko Voždovca, Dedinja, Senjaka i deo Novog Beograda do ulice Omladinskih Brigada. 

Pogledajte usluge dostave ovde

kliknite ovde da pogledate sve usluge dostave

Pogledajte cenovnik ovde

kliknite ovde da pogledate cenovnik dostave

Zona 3

Ova zona dostave uključuje i zonu 1 i zonu 2 ali i Mirijevo, Banjicu, Vidikovac, Banovo brdo, Novi Beograd, Borču, Ovču, deo Krnjače.

Pogledajte usluge dostave ovde

kliknite ovde da pogledate sve usluge dostave

Pogledajte cenovnik ovde

kliknite ovde da pogledate cenovnik dostave

Zona 4 Specijalne lokacije

Zona specijalne dostave u najudaljenijim krajevima Beograda. Ova zona ne obuhvata krajeve van zone grada Beograda.

U zoni 4 dostavljamo samo specijalne narudžbine po dogovoru i najavi. 

Zone za brzu dostavu Beograd

Sve zone po kojima radi Brzi Gonzales kurirska služba Beograd radi po linijama koje obezbeđuju da kvalitet same dostave bude na prepoznatljivom nivou.  Na samu dostavu, na brzinu i pouzdanost utiču mnogi faktori koji se mere i terenom grada, razdaljinom, pa zatim i gradskom gužvom, radovima na putu i drugim objektivnim preprekama.

Primećuje se po gore navedenim zonama da kurirska služba Brzi Gonzales radi samo na teritoriji Beograda. To nije slučajno. Ideja je da ponudimo dobro uslugu i svoj posao uradimo korektno.

Ukoliko bismo ponudili zone za dostavu van Beograda i šire na celu Srbiju automatski opada i kvalitet dostave jer fizički nije moguće pokriti šire i veće prostore za dostavne zone a da se zadrži odličan kvalitet i kratko vreme dostave.

Zbog toga su naše zone za brzu dostavu Beograd postavljene u granicama terena na kojem vladamo odlično i možemo da zadovoljimo sve potrebe klijenata kojima treba brza dostava Beograd po zonama.

Pozovite Brzog Gonzalesa

Kliknite na dugme i pozovite kurira koji će preuzeti paket od Vas i odneti ga na adresu gde je potrebno da paket bude dostavljen:

Zona 1 najbrža dostava Beograd

Kurirska služba Brzi Gonzales važi kao najbrža dostava u zoni 1 Beograd. Ovako dobre rezultate za dostavu u Beogradu postavili smo jer se držimo terena koji nam je poznat i u kojem možemo da vladamo i delujemo brzo.

Najbolji rezultat koji drži rekord u brzini dostave u zoni 1 za Beograd je 19 minuta od poziva, preko preuzimanja do dostave paketa u zoni 1 Beograd.

Naravno, vreme dostave po zonama za Beograd varira, pa imamo i duže dostave čak i u zoni 1 jer ne zavisi uvek sve od naše volje i želje da dostavu uradimo najbrže što možemo.

 

Zona 2,3,4 za dostavu Beograd

Dobri rezultati naše dostave za Beograd nisu povezani samo za deo grada koji spada pod Zona 1, već imamo i odlične rezultate po svim zonama dostave u Beogradu.

Ove rezultate nismo beležili kao rekorde za zone dostave u Beogradu još uvek. Ono što nam je trenutno bitno u ovim daljim zonama za dostavu jeste da budemo bolji i da naši klijenti budu zadovoljni kada im isporučimo paket koji iščekuju.

Ukoliko niste sigurni u kojoj zoni dostave se nalazi Vaša ulica, najbolje je da pozovete naš broj telefona i mi ćemo Vas uputiti u kojoj se zoni nalazite, koliko košta dostava za zonu i za koje vreme možete da očekujete Vaš paket. 

call centar

063 833 84 00

Radno vreme

Dostava u Beogradu, kurirska služba "Brzi Gonzales" radno vreme:

Radnim danom: 

  • od 8 do 18 časova

Vikend - Hitne prioritetne dostave:

  • od 9 do 16 časova

Brzi Gonzales DOO Beograd

Kurirska služba, brza dostava, primopredaja paketa i narudžbina.

Kurirske usluge e-mail

Sve vrste dostave na poziv, preuzimanje paketa sa Vaše adrese i dostava na drugu adresu.