Brzi Gonzales Beograd

Saradnja sa pravnim licima

Ukoliko imate čestu potrebu za dostavama, Brzi Gonzales može da radi za Vas po potrebi i po posebnom prioritetu.

Uštedite koristeći našu infrastrukturu

Umesto da ulažete u planove, instrastrukturu, vozila i nove radnike, možete da iznajmite naše usluge bez dodatnih promena u Vašem radu. Na taj način štedite i odmah dobijate funkcionalnost koja je potrebna Vašem poslovanju.

Molimo Vas da popunite zahtev

Unesite Vaše podatke i potrebe, a mi ćemo Vas kontaktirati čim pregledamo Vaš zahtev. Ne zaboravite da ostavite broj telefona i tačnu e-mail adresu.

Pravna lica

Koliko dostava dnevno Vam je potrebno?

Šta je predmet dostave?

Usluge kurirske službe za pravna lica Beograd

Brzi  Gonzales za dugoročnu saradnju može da ponudi posebne uslove za obavljanje dostavnih i kurirskih usluga za pravna lica u Beogradu. Za ove posebne usluge pravimo namenske aranžmane prema potrebi klijenta, a u skladu sa vrstom dostave i usluge koja se obavlja. 

Dostava za pravna lica i dugoročna saradnja namenjena je za firme koje imaju čestu potrebu za dostavom, isporukom i preuzimanjem dokumentacije ali pri tome nema svoju infrastrukturu za taj posao. Zbog toga mi možemo da pomognemo i u potpunosti pokrijemo taj sektor u poslovanju firme koja iznajmljuje naše usluge dostave za pravna lica.

Zašto odabrati Brzog Gonzalesa?

Naša dostava za pravna lica i kompletna usluga za ovu saradnju kreira se prema potrebi klijenta. Nemamo gotove pakete u koje morate da se uklapate, već ćemo saslušati Vaš deo priče i napraviti ponudu koja će sigurno odgovarati Vašim potrebama i troškovima shodno budžetu koji ste odredili.

Kurirska služba Brzi Gonzales za pravna lica trenutno nudi najfleksibilnije uslove, najpovoljnije cene i konkurentni kvalitet dostave u Beogradu. 

Za saradnju sa nama molimo popunite formu iznad ili pozovite naš broj telefona. 

call centar

063 833 84 00

Radno vreme

Dostava u Beogradu, kurirska služba "Brzi Gonzales" radno vreme:

Radnim danom: 

  • od 8 do 18 časova

Vikend - Hitne prioritetne dostave:

  • od 9 do 16 časova

Brzi Gonzales DOO Beograd

Kurirska služba, brza dostava, primopredaja paketa i narudžbina.

Kurirske usluge e-mail

Sve vrste dostave na poziv, preuzimanje paketa sa Vaše adrese i dostava na drugu adresu.