Brzi Gonzales Beograd

Kurirske usluge dostave

Najbrže usluge dostave u Beogradu. Brzi Gonzales preuzima paket danas i dostavlja danas. Ova usluga se naziva danas-za-danas.

Sve usluge preuzimanja i dostave paketa

ovde smo zapisali koje sve usluge pruža Brzi Gonzales

Danas za danas dostava

Ove usluge dostave su specifične po tome što se dostava radi istog dana kada i preuzimanje paketa. Na primer, preuzmemo paket sa jedne lokacije i odmah krećemo u dostavu na ciljanu lokaciju istog dana.

Svi paketi koje preuzmemo do 12 časova, biće isporučeni istog dana do 17 časova.

Danas za sutra dostava

Ova usluga se vrši tako što danas preuzimamo paket, a sutra ga tek dostavljamo tamo gde treba. Ovo je dobro ako ste danas završili neki posao i želite da pošaljete nešto što tek sutra treba da stigne na adresu.

Svi paketi koje preuzmemo do 14 časova, biće isporučeni sledećeg dana do 17 časova.

Dostava petak za ponedeljak

Mnoge firme ne rade vikendom, dok su sve kurirske službe preopterećene ponedeljkom. Osigurajte sigurnu dostavu tako što ćemo paket preuzeti u petak od Vas, ali ćemo ga dostaviti na adresu tek u ponedeljak. 

Svi paketi koje preuzmemo do 14 časova u petak, biće isporučeni u ponedeljak do 17 časova.

Hitna prioritetna dostava

Ovo je dostava koja se radi odmah. Odmah dolazimo po paket i odmah ga nosimo na adresu za dostavu. Ovo je odlično ako imate hitan dokument koji treba što pre da dođe na svoje odredište. 

Preuzimamo odmah paket sa polazne lokacije i nosimo na dostavnu lokaciju. 

Usluge brze dostave Beograd

Brzi Gonzales nudi brze usluge i razumne pakete

Naše usluge dostave za Beograd formirane su tako da zadovolje samo ono što je potrebno našim klijentima, a na temelju realnih uslova.

Rešili smo da prevaziđemo šablone koji se godinama prepisuju kod svih kurirskih službi i rešili smo da napravimo svoj program usluge za brzu dostavu koju može da koristi i razume svako.

Ako pogledate naše pakete videćete da imamo samo 4 paketa u koji može da se uklopi svako kome treba kvalitetna usluga brze dostave Beograd.

Konkretne pakete usluge dostave Beograd nismo dobili slučajno već smo komunicirali i još uvek komuniciramo sa našim klijentima sa ciljem da pronađemo pravu meru u pružanju usluga.

Naš cilj je da klijent dođe na ovu stranicu koju upravo čitate i potroši ukupno 1 minut svog vremena i odmah prepozna uslugu za dostavu koja mu treba. Ovo smo lako postigli jer smo uprostili sve i rešili da zanemarimo konkurenciju gde postoje složeni paketi sa teškim i složenim, često nerazumljivim nazivima.

Pozovite Brzog Gonzalesa

Kliknite na dugme i pozovite kurira koji će preuzeti paket od Vas i odneti ga na adresu gde je potrebno da paket bude dostavljen:

Usluge dostave danas za danas

Brzi Gonzales je najbrža dostava u Beogradu

 Naša najbolja usluga za dostavu Beograd koju jedino Brzi Gonzales radi najbolje je dostava danas za danas. Ovo nije slučajni i zvučni naziv, već je opis naše usluge koju zaista i radimo danas za danas.

Usluge dostave danas za danas zasnivaju se na kratkom procesu dostave gde danas preuzimamo paket za Vas ili od Vas i nosimo ga Vama ili na krajnje odredište od Vas. Prosto i jednostavno bez mnogo okolišanja, jer okolišanje u uslugama dostave znači i duže vreme dostave, a to ne želimo da radimo.

Danas preuzmemo paket

Ovo je korak 1.

Z

Danas isporučujemo paket

Ovo je korak 2.

Usluge dostave van jednog dana

Ovo su usluge dostave koje nisu danas za danas

 U slučaju da nije moguće drugačije zbog bilo kojeg razloga ili su Vam potrebne usluge dostave koje ne treba da budu urađene danas, Brzi Gonzales radi i takve usluge dostave.

Druga najpopularnija usluga dostave je dostava danas za sutra, gde paket preuzimamo danas i isporučujemo ga sutra. Ono što je bitno kod svih naših usluga je da su skrojene na osnovu realnih potreba, brzine kojom možemo da ih obavimo i sa što manje troškova i na Vašoj i na našoj strani.

 

Brza dostava Beograd

Brzi Gonzales radi najbržu dostavu u zoni 1 Beograd 

Ako Vam je potrebna brza dostava ali da se to stvarno i desi u istom danu, pozovite naš broj telefona. Brzi Gonzales može da uradi svaku dostavu danas za danas na teritoriji Beograda.  Brza dostava uključuje zonu 1, zonu 2, zonu 3, zonu 4 sa specijalnim dostava i hitnu prioritetnu dostavu.  

call centar

063 833 84 00

Radno vreme

Dostava u Beogradu, kurirska služba "Brzi Gonzales" radno vreme:

Radnim danom: 

  • od 8 do 18 časova

Vikend - Hitne prioritetne dostave:

  • od 9 do 16 časova

Brzi Gonzales DOO Beograd

Kurirska služba, brza dostava, primopredaja paketa i narudžbina.

Kurirske usluge e-mail

Sve vrste dostave na poziv, preuzimanje paketa sa Vaše adrese i dostava na drugu adresu.